Přátelské posezení s poděkováním Spolu dětem o.p.s.

05.06.2018 18:49

V měsíci květnu náš Dětský domov v Uherském Hradišti poctily svojí návštěvou zástupkyně organizace Spolu dětem o.p.s. v čele s ředitelkou Naďou Dittmannovou. Naše přijetí i společné setkání se neslo ve velmi příjemné a přátelské atmosféře. Zástupkyně nadace se seznámily s prostorami našeho DD a se zaujetím si prohlédly všechny tři bytové jednotky jednotlivých rodinných skupin. Díky naší dlouholeté spolupráci bylo hodně zajímavých témat vhodně zvolených k živé diskusi i bilancování. Aktuálně jsme díky nadaci zapojeni do projektu Tréninky dospělosti 2018 / 2019. Co všechno se děti prostřednictvím projektu dozví a v čem neznámém je projekt nově obohatí, bude pro některé z nich velkým překvapením. Přihlášení zájemci se již mohou těšit na inspirativní a netradiční setkávání vrstevníků.

Zástupkyně organizace nám předaly milou pozornost v podobě darovaných spacích pytlů, které naše děti zajisté využijí a přijdou jim vhod při plánovaných letních táborových aktivitách.

 

Velké poděkování našeho dětského domova patří týmu Spolu dětem o.p.s. za předání sponzorských dárků, těší nás projevení zájmu, vstřícnosti, pozornosti a v neposlední řadě dlouholetá podpora a dobrá spolupráce.

Zpět