Návštěva paní vizážistky...

06.12.2011 00:10

Dne 9.11.2011 k nám do dětského domova v Uherském Hradišti zavítala příjemná paní Adéla Glaeser. Přijela především za děvčaty. Dozvěděly jsme se, že paní je vizážistka, která je zároveň kosmetická poradkyně značky Mary Kay.

 

Jak už jsem řekla, paní byla velice příjemná a mohly jsme jí tykat. Začala menší přednáškou, která zaujala i naše tety. Dozvěděly jsme se mnoho nových a poučných věcí. Vyzkoušely jsme si, jak se správně odličovat a jak čistit pleť. Bylo to pro nás hodně poučné a zajímavé.

 

 Adéla si donesla i líčidla a každou z nás nalíčila podle jejího uvážení. Mnohé z nás byly sami sebou překvapené. Dokonce i naší tetě se zalíbilo nové večerní líčení. Mohly jsme se  na cokoliv ptát a dozvěděly jsme se něco o historii značky Mary Kay.

 

Nakonec jsme si zahrály netradiční hru, která nás všechny velice zaujala. Adéla nám dávala otázky, na které jsme skupinově odpovídaly. Byly celkem tři. Potom přišly na řadu naše dotazníky, které jsme během setkání vypisovaly. Pak nastalo losování, takže každá z nás obdržela nějakou maličkost na příjemnou vzpomínku. Čas nám utíkal, až jsme se musely rozloučit. Společná fotografie samozřejmě nesměla chybět. Z milé návštěvy jsme byly potěšeny.

 

Děkuje Martina a všechny holky z dětského domova v UH.

Zpět