KOUZELNÝ KONCERT 2015 V DRFG ARÉNĚ V BRNĚ

19.11.2015 10:27

Dne 14.11.2015 jsme s našimi dětmi přijali pozvání kouzelníka Jirky Hadaše do brněnské DRFG Arény na VI. ročník Charitativního koncertu pro děti z dětských domovů Zlínského kraje. Letošní koncert se nesl v podobě ledové show s jedinečným a unikátním zpracováním fenoménu populární pohádky Máša a medvěd.

Originální příběh s romantickým podtextem, skvělé krasobruslařské výkony, jedinečné barevné kostýmy, působivé vizuální efekty, vtipné dialogy a 3D projekce nás nechali doslova v němém úžasu. České texty písní, složené speciálně pro tuto show, zazněly v podání předních umělců jako např. Lucie Bílé, Václava Noida Bárty, Lucie Šoralové a dalších.

Pořadatelům akce se dokonale podařilo vtáhnout nás do samotného prožitku děje, a to do dobrodružství této oblíbené pohádkové dvojice, doplněné o originální krasobruslařskou a taneční choreografii, rovněž pak o nápadité kulisy v podobě medvědova domku či osvětleného jezírka na lesním palouku. Silně emotivní lední show nám obohatila a zároveň vyplnila sobotní odpoledne netradičním a unikátním uměleckým zážitkem.

V samotném závěru nechybělo fotografování dětí s protagonisty lední revue společně s kouzelníkem Jirkou Hadašem, což charitativnímu koncertu vdechlo a zároveň umocnilo jeho kouzelný a nezapomenutelný prožitek. Velké poděkování za možnost zúčastnit se této akce je od dětí a zaměstnanců našeho dětského domova adresováno a určeno právě jemu.

Zpět