Dejme šanci dětem – „Veselé cachtání“

04.10.2017 08:58

Díky iniciativě a podpoře Spolu dětem o.p.s. byly prostřednictvím sponzorských dárců projektu „Dejme šanci dětem“ pokryty finanční náklady na opravu bezbariérového sprchového koutu v 1. rod. skupině našeho dětského domova.

Se šibalským úsměvem a slovy: ,,Tak to je super", vklouzli bez sebemenšího zaváhání a obav nejmenší zvědavci na obhlídku nově opraveného bezbariérového sprchového koutu. Radost a opravdové nadšení se nedalo skrývat. Bariéra v podobě schodku, který musely děti vždy s největší opatrností a bez madel překonávat, byla rázem ta tam. Velké poděkování patří organizátorům, sponzorům a dárcům, díky nimž se podařila naplnit a především "dát šance" jednomu z našich chlapců, který se potýká s nelehkým handicapem DMO, ale i mnoha dalším dětem se specifickými potřebami z našeho dětského domova, které si budou moci opravený sprchový kout s nadšením a v podobě „veselého cachtání“ užívat. Ve snaze naplňování potřeb dětí se nám tak prostřednictvím této pomoci podařil posunout pomyslný stupínek kvality života našich svěřenců opět směrem nahoru. Ještě jednou všem velmi děkujeme, vážíme si zájmu a podpory od lidí, kterým není mnohdy pohnutý a nelehký osud našich dětí lhostejný.

Zpět

Fotogalerie: „Veselé cachtání“

/album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9122-jpg/ /album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9123-jpg/ /album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9124-jpg/ /album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9127-jpg/ /album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9129-jpg/ /album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9130-jpg/ /album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9154-jpg/ /album/fotogalerie-vesele-cachtani/dscn9155-jpg/